Apa lagii melihat payudara yanng besar and tegang. Selalunya saye akan memuaskan diri dng melancap seorang diri. Tengok je pompuan sexy, pelir saye akan tegang and hujungnya terus berlendir. Tetaapi saye tak mempunyai teman pompuan untukk melepaskan nafsu saye. Suatu hari saye diminta membaiki penghawa dingin sebuah rumah. Apabila saye menekan loceng rumah itu, muncul seorang pompuan sexy masih muda. Diorang cume berkemban dng tuala sahaja.

Saye berahi melihat tetek nyer. Tak lama kemudian diorang muncul dng berkemban jugak. Bayangkan apabila diorang duduk di tepi katil dng berkemban tuala pendek?. Sesekali saye menjeling and ternampak tompok hitam di celah kangkangnya. Mana keluarga korang, tanya saye krn tak ada orang lain di rumah itu. Tapi kawan saye balik kampung dua minggu. Jadi tinggallah saye seorang. Kemudian saye tanya, kalau hari minggu, diorang sering ke mana.

Katanya memerap di rumah sahaja. Selepas selesai diorang mengajak saye duduk di tepi katil untukk berbual.

Saye jawab badan and muka. Ketika itu pelakon lelaki sedang menjilat kelentit pelakon pompuan. Lalu diorang melucutkan tualanya and terlentang di atas katil. Saye lihat puting payudara nya tegang.

Berbulu nipis tapi tembam.

cerita lucah tetek besar tuala

Kemudian butang seluar jeans saye. Kini tinggal cume seluar dalam. Diorang mengusap-usap batang pelir saye yanng tegang di bawah seluar dalam. Sesekali tangannya mengusap buah pelir and bulu saye. Lendirnya telah melimpah membasahi cadar putih itu. Semasa jari saye menguis kelentitnya, diorang mengerang kenikmatan. Itulah kali pertama saye menyentuh faraj pompuan.

Awek cantik pamer pantat besar HOT banget

Kemudian diorang melepaskan pelir saye. Kelentitnya terjulur keluar. Diorang mengerang dng kuat. Kemudian saye mencium faraj nya. Berbau wangi krn diorang baru cuci dng sabun. Saye terus menjilat bibir kemaluan and menghisap kelentitnya. Selepas menjilat jari saye pula dimasukkan ke dallam faraj nya.Monday, 4 August Selamat Hari Raya.

cerita lucah tetek besar tuala

Bila sebut pasal raya semua orang gembira. Aku paling happy time raya sebab boleh gathering ramai-ramai ngan sepupu-sepupu aku yang hot. Aku satu-satunya cucu tok wan yang tinggal ngan tok wan kat kampung. Parent aku kerja kat Dubai, dulu aku stay ngan dorang, tapi lepas atuk aku meninggal and takder sape-sape yang nak jaga tok wan, aku pon duk ngan tok wan and bertukar sekolah kat kampung plak.

Walaupun aku baru 16 tahun, tapi memang aku dah advanced pasal sex ni. Aku dah start main puki sejak umur 13 tahun lagik. Lagi pun kat kampung aku, budak-budak perempuan sekolah memang tergila-gila kat aku, muka kacukan arab melayu, atlit plak tu. So body aku memang kekar lah.

Raya tahun ni memang aku rasa terlebih meriah, mak teh aku balik satu family. Mak su aku pon balik gak. Mak ngan ayah aku jer yang tak dapat beraya kat kampung sebab terpaksa bertugas. Umah tok wan memang banglow besar kat kampung tu. Kalau pasal bilik tak jadi masalah kalau semua anak-anak tok wan balik balik pon, masih ada balance dua bilik kosong untuk tetamu. Sambutan raya memang tersangat meriah.

Aku yang paling happy kot. Dapat jumpe ngan sepupu aku Nana, merangkap skandal aku. Nana sebaya ngan aku, hubungan kami memang rapat sejak kecik sampai membawa ke ranjang. Aku pon dah terlupa macam mana aku bleh main ngan dia mula-mula dulu. Aku yang tebuk dara dia. Nana ni anak mak teh aku. Bila dah balik ramai-ramai macam ni, aku tau Nana akan curi-curi masuk dalam bilik aku bila semua orang dah tidur. Aku sengaja tak kunci pintu bilik aku.New Member Deposit Get Sunday, 10 April Seks dengan anak tuan rumah sewa.

Seks dengan anak tuan rumah sewa. Seks dengan tunang orang. Sex dengan biras dalam kereta. Sudah seminggu isteriku dimasukkan ke hospital. Dia sedang menerima rawatan sakit paru-parunya. Setiap petang ada saja sanak-saudara, jauh dan dekat menziarahi isteriku di hospital. Juga tidak ketinggalan Zakiah, bekas birasku.

Awek Bra Tengah 'High' Gomol Lelaki

Abang iparku itu meninggal kerana kemalangan jalan raya dua tahun dulu. Kini Zakiah bekerja di salah sebuah pejabat kerajaan. Kedua-dua anaknya seorang berrumur 3 dan seorang lagi 5, dipelihara oleh ibu mertuaku. Yang juga bekas ibu mertuanya. Setiap hujung minggu dia balik menziarahi anak-anaknya. Jika tidak kerana menjadi ipar, Zakiah dan isteriku adalah rakan sebaya. Sama-sama bersekolah dan membesar di kampung.

Mungkin kerana itu dia datang menziarahi isteriku di hospital. Sudah tiga kali atau tiga petang dia datang menziarahi. Setiap aku bersua muka dengannya, semakin lama semakin terpikat pula aku. Naik berahi pula aku melihat lenggang-lengguk dia berjalan terutama bahagian punggungnya yang gebu itu. Dah dua tahun dia jadi balu, tak pulak kawin-kawin? Keadaan isteriku semakin betah.

Ubat yang diberi semakin menampakkan kesannya. Petang itu dah hari yang sembilan isteriku bermalam di hospital. Oleh kerana keadaannya bertambah sihat, aku balik awal ke rumah. Semasa turun aku bersua semula dengan Zakiah di lif. Aku pelawa dia naik kereta bersamaku. Mula-mula dia menolak tetapi atas pujukanku dia mahu naik keretaku. Selepas mengisi perut, kami pun mula menuju pulang. Rumah sewanya terletak dalam perjalanan aku aje.

cerita lucah tetek besar tuala

Semasa dalam kereta aku tak banyak bercakap. Lama Zakiah diam.Kisah lucah nie berlaku pada masa saya sekolah dulu. Masa tue saya bekerja sebagai pembantu gerai makan seorang makcik. Umur diorang dallam pertengahan Gaji saya kira hari.

Pada suatu hari, hujan pun turun dengaan lebat hinggakan kita terpaksa tutup gerai. Kemudian saya dengar Makcik Firya memasuki bilik air di belakang gerai. Saya nie mmg suka mengendap.

Betapa berderau darah muda saya bila saya lihat Makcik Firya membuka baju dan kainnya. Lepastu saya makin tersentak bila Makcik Firya menanggalkan semua yg dipakainya.

Mak Jak bertelanjang di dallam bilik air. Kali ini saya tengok wanita bogel secara live. Sebelumni saya cume tengok dallam cerita blue. Badan Mak Jak agak gempal dan saya lihat payudara diorang agak besar dan sedikit layut. Puting tetek nya besar dan bontot Makcik Firya cukup besar dan saya lihat bulu pantat nya cukup lebat.

Tiba tiba Makcik Firya mencengkong dan kencing. Saya buat buat tidur dan saya dapat rasakan yg Makcik Firya masuk dallam bilik dan menghampiri saya. Adik buat apa tadi? Makcik Firya blh tunjuk.

Cerita Lucah

Diorang memandang saya dan duduk disebelah ku. Kemudian Makcik Firya menjawab. Tiba tiba Makcik Firya memegang tangan ku dan menarik saya rapat kepadanya lantas berkata. Saya mahu tahu mahu buat apa. Makcik Firya pun mengajarku cara meramas.

Предупреждение о содержании

Pada masa yg sama, tangan Makcik Firya membyka zip seluar saya dan mengeluarkan batang muda ku yg baru mahu tumbuh bulu. Makcik Firya seperti orang hilang akal bila dengaan pantas diorang menanggalkan terus kembannya dan bertelanjang smbil bercengkong depan saya. Makcik Firya tiba tiba mendekatkan mulutnya dengaan batang ku. Ya, Makcik Firya menghisap batang saya dengaan rakusnya.Post a Comment. Thursday, 21 February Orang Gajiku. Orang gaji ku bernama Yante, berumur 40 tahun.

Janda beranak 2 berasal dari Medan. Rupanya biasa sahaja tetapi berperwatakan lembut dan manis, mungkin kerana jarang besolek dan orang kampong, tetapi berkulit putih dan bebadan gempal, tidak gemuk dan mempunyai potongan yang agak menarik. Perut nya nipis, tidak buncit sepertimana kebanyakan perempuan yang sudah beranak dan berumur 40 tahun keatas. Apa yang menarik adalah buah dadanya agak besar dan masih lagi tegang.

Ini akan kelihatan menonjol bila ia memakai baju t yang agak ketat. Begitu juga punggungnya masih belum jatuh dan agak besar. Ini adalah cirri-ciri perempuan yang aku suka. Sudah berkerja dengan ku lebih kurang 6 bulan. Umur ku 55 tahunmasih sihat dan masih berkerja. Isteriku berumur 54 tahun dan sudah menopause. Kehidupan sek kami sudah amat kurang, kerana isteri ku berasa kurang selesa. Kami terpaksa menggunakan gel pelincir semasa besama. Aku besetubuh hanya sebulan sekali dan kadang-kadang kurang.

Aku sering gian untuk bersama dengan isteri ku. Bila dia tidur, selalunya mengiring membelakangkan ku. Aku akan menarik baju tidur keatas punggung nya dan mengesel-gesel kan zakar ku kecelah dubur dan lubang cipap nya, biasa nya isteri ku tidur tidak memakai bra dan seluar dalam.

Isteri ku agak gemuk, punggung nya besar. Sambil mengeselkan zakar ku, aku akan memasukkan sebelah tangan ku kedalam baju untuk meramas buah dadanya sambil aku mengeselkan zakar ku kecelah cipap nya. Buah dadanya besar, size 36B masih kenyal walaupun agak sedikit kendur. Sudah berusia dan mempunyai 3 orang anak.

Tapi masih memberahikan aku. Air mazi ku akan membasahkan alor isteriku ini, dan memberikan rasa nikmat yang teramat sangat bila aku sorong dan tarik zakar ku di antara celah-celah punggung nya.

Biasa nya isteri ku akan terus tidur. Aku akan menarik zakar ku bila terasa nak memencut dan aku akan pancut kedalam kain pelikat yang aku pakai. Aku akan berbuat demikian sekurang-kurang nya sekali seminggu. Berbalik kepada orang gaji ku, yang ku panggil Yante sahaja. Aku selalu terserempak dengan nya memakai tuala yang menutup tetek dan punggung nya sahaja, semasa nak memasuk ke bilik air. Pintu bilik nya bersebelahan dengan pintu bilik air.Salmah menghulurkan duit sepuluh ringgit dan berlalu dengan membimbit beg plastik yang berisi ayam.

Ketika berpusingSalmah terlanggar seseorang lalu terjatuh plastik ayamnya. Salmah tunduk mengambil ayamnya di atas simen market. Pada ketika yang sama seorang lelaki turut tunduk untuk menolongnya memungut beg plastiknya.

Fikiran Salmah bercelaru. Bererti dia telah berhenti bekerja dengan Abang Din 3 tahun dulu. Mereka sampai di warong makan dan memilih untuk duduk di bawah payong yang terjauh daripada orang lain. Abang Din terus tersenyum merenung Salmah yang duduk di hadapannya. Mah menjahit baju di rumah. Abang Din cuma tersenyum. Abang datang ni pun fasal cari makan juga ini….

Mah pun tahu kan. Salmah cuma senyum sinis. Mah sendiri pun mana ingat siapa yang melanggan Mah atau tidak…. Abangkan manusia yang pegang pada janji…Ha… abang dah lepaskan kau dulu… maka lepaslah tapi kali ini anggaplah kita ada hubungan sosial saja bukan urusniaga.

Dia meninggalkan wang di atas meja sebagai bayaran minuman yang mereka minum. Abang Din ni baik…dia jaga saya dari kecik lagi. Salmah fahamlah tu apa yang dia suka tu. Perempuan lah apa lagi. Sekarang ni budak Dol ni merupakan orang kanan Abang Din lah. Body-guard sesuai dengan badannya yang besar dan sasa. Melalui kawasan sawah dan dusun. Rumah di sini masih lagi jauh-jauh antara satu sama lain. Dengan berlatar belakangkan banjaran bukit, kawasan perkampungan ini sungguh tenang.

Abang Din berdiri dipintu memerhati keadaan sekeliling kampung. Memang rumah Salmah ni jauh dari rumah orang. Dol duduk bersandar di sofa. Mata Dol tajam menerjah ke dalam bukaan baju Salmah yang menyerlahkan sebahagian dari buah dadanya apabila Salmah menghidangkan air. Salmah faham benar mengenai nafsu serakah manusia berdua ini.

Sebenarnya dia sendiri pun macam terpanggil apabila bertembung dengan abang Din tadi.Post a Comment. Sehari lepas kepulangan Maniam kerumahnya, aku tak dengar apa-apa cerita tentang Devi lagi. Kebetulan pulak, keesokkan harinya aku kena pergi Ipoh…sampaila tengahari Sabtu baru aku sampai balik kerumah.

Cikgu Tudung Sangap Mylucah

Lebihkurang pukul 5 petang tu…. Kepala pun dah rasa berat semacamje…. Kalaula dapat lubang cipap betina India tu malam ni Sedang aku terjengah-jengah belakang rumah Devi, tiba-tiba satu suara menegur aku.

Terkejut aku Ling rupanya, dia menyambung lagi. Devi sudah tada la Encik Mat Disebalik pagar dawai yang memisahkan rumah aku dengannya Bagaikan terpesona dengan keindahan yang terbentang didepan mataku Leher bajunya yang luas mendedahkan alur pangkal dua ketul. Dalam anggaran aku….

cerita lucah tetek besar tuala

Kebawah sikit dari bahagian dadanya, pinggang yang agak ramping ……dan ditengah bahagian perut yang putih gebu Agak lama juga aku menikmati keindahan susuk tubuh Ahsoo jiranku yang terpampang didepan mata Che mat Mrs Ling Che Mat tala kawan lagi laa" dia mengusik aku.

Ahsoo ni macam tau-tau je aku punya skandal dengan Devi Che mat mannnnnyak baik sama dia… Kalau jiran susah Mrs Ling punya pasal…. AhLing ka. Matt" balas Mei Ling. Aku pun menukar topik perbualan "Saya selalu nampak u pegi jogging Memang boleh katakan ari-ari aku nampak dia balik dari jogging masa aku nak keluar rumah pegi kerja.